Semtex Club Čadca

Popis spoločnosti Semtex Cub Čadca

Hlavnou činnosťou podniku Semtex Club v Čadci je poskytovanie pohostinskej činnosti s možnosťou hudobnej reprodukcie pre širokú verejnosť. Zákazníci majú možnosť využiť salónik s biliardom a stolným futbalom a taktiež možnosť rezervovať si podnik pre súkromné akcie, párty, oslavy atď.
Víziou do budúcnosti podniku je poskytovanie neustále rastúcich kvalitných a profesionálnych služieb pre zákazníkov. Keďže sa na trhu objavila nová konkurencia, ktorá sa stala za krátky čas neuveriteľne populárna, podnik sa chce opäť dostať na popredné miesto na trhu a získať stratenú popularitu.

Všeobecná charakteristika podniku Semtex Cub Čadca

  • Názov: Semtex Club
  • Právna forma: Živnosť
  • Vznik: 9. 9. 1992
  • Sídlo podniku: Matičné námestie, 022 01 Čadca
  • Slogan: …čaká ťa len oddych a zábava!

Predmet činnosti

Hlavnou činnosťou podniku Semtex Club je poskytovanie pohostinskej činnosti s možnosťou hudobnej reprodukcie pre širokú verejnosť. Zákazníci majú možnosť využiť salónik s biliardom a stolným futbalom a taktiež možnosť rezervovať si podnik pre súkromné akcie, párty, oslavy atď.

História

História Semtex Clubu sa spája s Hotel- om Lipa, pretože sa nachádzajú v jednej budove. Klub poskytoval reštauračné služby pre ubytovaných hostí . Tento hotel poskytuje služby vyše päťdesiat rokov. Hotel spolu s klubom je situovaný na lukratívnom mieste – stred mesta Čadca. Tento klub bol teda spojený ako celok s hotelom, no odkúpil ho terajší majiteľ v roku 1992 a odvtedy pôsobí ako samostatná jednotka na trhu.

Vízia

Víziou do budúcnosti podniku je poskytovanie neustále rastúcich kvalitných a profesionálnych služieb pre zákazníkov. Keďže sa na trhu objavila nová konkurencia, ktorá sa stala za krátky čas neuveriteľne populárna, podnik sa chce opäť dostať na popredné miesto na trhu a získať stratenú popularitu.

Poslanie

Podnik ponúka pohostinskú činnosť s hudobnou produkciou. Uspokojuje verejnoprospešné záujmy, potreby zákazníkov a vychádza v ústrety ich prianiam. Poskytuje oddych, relaxáciu, posedenie a zábavu v príjemnom prostredí. Našim zamestnancom poskytuje stále zamestnanie a sociálne istoty. Podnik sa snaží skvalitňovať čo najviac svoje služby a produkty.

Marketingová analýza

Medzi najčastejších zákazníkov spoločnosti Semtex Cub patria mladí ľudia približne od 18 do 27 rokov, ktorí navštevujú spoločnosti Semtex Cub takmer každý deň a najviac v piatky a soboty. Firmy majú možnosť u nás zorganizovať firemné akcie či posedenia, tu je vekový odhad od 25 do 55 rokov.
V meste Čadca sa nachádzajú spolu 4 podniky, ktoré ponúkajú víkendové diskotéky. Každý tento discobar je v niečom iný, napríklad jeden podnik organizuje tieto diskotéky v kubánskom štýle, avšak ceny má dosť vysoké. Ďalší podnik, ktorý je v meste už dlho zbehnutý, si vytvoril na trhu zlé meno, pretože viacero zákazníkov malo problémy s bodyguardmi.
Podniky sa najviac snažia zaujať svojimi akciami, ktoré propagujú formou plagátov po celom meste. U zákazníkov je dôležitá aj cena ponúkaných produktov a služieb v danom podniku.
Medzi najhlavnejší cieľ podniku patrí zvýšenie tržieb z víkendových akcií a zvýšenie počtu zákazníkov a udržanie si ich.

Návrhy v oblasti marketingu spoločnosti Semtex Cub

  • Rekonštrukcia a zmena dizajnu podniku, keďže za tých pár rokov čo funguje, žiadne zmeny neboli. Týmto by sa odlíšil možno od konkurencie, ak by zvolil netypické prevedenie
  • Zvýšenie akcií počas roka
  • Plagátovou formou zaujať zákazníkov, táto forma musí byť najviac prepracovaná keďže prvý pohľad u zákazníka rozhoduje podľa mňa. Tieto plagáty rozmiestniť po celom meste ale i okolitých dedinách .
  • Obnovenie web stránky, jej neustála aktualizácia
  • Rozdávanie malých letáčikov a akciách
  • Keďže väčšina zákazníkov sú mladí ľudia, podnik by sa im mal venovať čo najviac. To znamená, že akcie, ktoré bude organizovať, by mali zaujať túto skupinu čo najviac. Mladých ľudí zaujímajú známe populárne skupiny, speváci. Raz mesačne minimálne urobiť takúto akciu.
  • Uverejňovať rôzne videá a fotky z týchto akcií

Podnikateľský plán Semtex Cub Čadca

Kompletný podnikateľský plán nájdete na stránke Podnikateľský plán – Semtex club.

Vylepšite túto stránku

Chcete doplniť alebo upraviť túto stránku? Vyplňte textové pole nižšie. Ďakujeme ♥