15 Replies to “Ľuboš Vnuk: fotogaléria helikoptér

  1. To na tej poslednej fotke sú výsadkári? Kukláči vyskakujúci z vrtuľníka?

  2. Pre Paja:Nie,to bolo ukažka PPU(Pohotovostný policajný útvar)

  3. To je dobré aj ked ich nieje vidno poriadne ale páčilo by sa mi, keby ste tam tých fotiek PPU dali viacej

  4. Škoda že tie fotky niesú celkom od Ľuboša Vnuka…napríklad fotka s názvom Kania určite nebola fotená Ľubošom pretože je robená z vrtuľníka Agusta A109K2 pristávajúceho na nemocničnom heliporte v Banskej Bystrici a keďže Ľuboš Vnuk nepracuje v Leteckej záchrannej zdravotnej službe neviem si vysvetliť ako tú fotku urobil…to je môj názor…

  5. Pre Paja:Ak sa dohodnem s adminom,tak by som chcel dat dalsiu fotogaleriu sem na portal,mozno aj 3-tiu galeriu iba s foto PPU.

  6. Nádherná MI-2! V tej tráve vyzerá pôvabne. Dá sa ešte tento poľský zázrak niekde vidieť?

  7. Pre BUBO172: Dobrý deň, fotogalérie od Vás veľmi radi uverejníme na stránkach.

  8. Škoda že tie fotky niesú celkom od Ľuboša napríklad fotka s názvom „Kania“ je fotená z pristávajúcej agusty a keďže Ľuboš nepracuje v LZZS neviem si vysvetliť ako tú fotku urobil.

  9. Pre Karol-a M.:Ano,dá.Na letisku M.R.Štefánika je pravdepodobne posledná letuschopná Mi-2 na Slovensku,je vybavena aj infrakamerou a pouziva sa pri policajnych akciach.

  10. Tá mašina je ešte letuschopná? Povedal by som, že je to výstavný kúsok! Tuším som niečo podobné videl vo Vojenskom múzeu v Trenčíne. Nie som si istý. Pri pohľade na túto MI2 ma chytá nostalgia.

  11. Práve bolo schválených niekoľko komentárov od nových prispievateľov – týkajú sa otázky autorstva fotiek vo fotogalérii.
    Máme záujem na tom, aby sa na portáli neobjavoval obsah, ktorý porušuje autorský zákon a autorské práva.
    Podľa nám dostupných informácií je autorom fotografí a špeciálne fotografie „Kania“ prispievateľ „Ľuboš Vnuk“. Budeme ale radi, keď sa k tomu vyjadrí sám autor.
    Všetko naznačuje tomu, že autorom fotografií vo fotogalérii je Ľuboš Vnuk a že sa v budúcnosti môžeme tešiť na ďalšie fotografie od tohoto autora.

  12. Ano,mate pravdu.Fotografia tzv.Kania nieje odomna ale od znameho,ktory mi povolil zverejnenie tejto fotografie s mojim menom,cize autorske prava neboli porusene,dakujem za pochopenie.

  13. Tak je to potom jasne, diky za vysvetlenie BUBO172, tesim sa na dalsie fotky…

  14. Pre KUKO: Niet zaco,po dohode s adminom by malo sem pribudnut par fotogalerii odomna,tiez tam mozno budu nejake fotky z LZZS,ktore som ja nefotil ale mam povolenie ich zverejnit so svojim menom,dakujem za pochopenie a TESI ma ZAUJEM LUDI.

Comments are closed.