Ako spojiť obývačku s kanceláriou?

Ako spojiť obývačku s kanceláriou?

Práca na diaľku už dávno nie je extravagantná a ľudia, ktorí sa jej venujú, už nie sú vnímaní ako „ľudia, ktorí sedia doma a niečo robia“, ale ako šťastlivci, ktorí môžu ušetriť čas, energiu a peniaze na dochádzanie. Na prácu na diaľku však potrebujete vhodné podmienky. Ako si vytvoriť domácu kanceláriu? Ako ju oddeliť tak, aby bola práca pohodlná, ale zároveň nerušila ostatných členov domácnosti?

Kde a ako zariadiť domácu kanceláriu?

V ideálnom prípade by ste mali mať v dome alebo byte samostatnú miestnosť vyhradenú pre kanceláriu. Žiaľ, nie vždy je to možné, a preto musíme hľadať iné riešenia. Ak potrebujeme zariadiť pracovný priestor v obývačke, bude nutné kúpiť pracovný stôl a vhodnú stoličku. Nemusí však ísť o typický kancelársky nábytok – oplatí sa nájsť niečo pohodlné, čo má navyše aj dekoratívnu funkciu. Domácu kanceláriu je vhodné zariadiť v rohu, mimo komunikačnej trasy, na mieste, kde bude ticho a súkromie. Aby sa však zvyšok domácnosti necítil ako v čakárni pred naozajstnou kanceláriou, oplatí sa vybrať si vhodné dekorácie. Pomôžu vám s tým krásne fotoobrazy na plátne, ktoré zaujímavo ozdobia vašu domácu kanceláriu a zároveň ladia so zvyškom interiéru, takže sa stanú neoddeliteľnou súčasťou obývačky.

A ktoré fotoobrazy na plátne do domácej kancelárie budú najlepšie? Je ťažké byť konkrétnejší, pretože veľa závisí od charakteru celej obývačky. Oplatí sa však nájsť niečo, čo kombinuje charakter práce a štýl interiéru. Pre architektov bude napr. zaujímavý fotoobraz na plátne, ktorý zobrazuje budovu, zatiaľ čo pre učiteľov angličtiny zase motív s anglickou telefónnou búdkou alebo autobusom. Takéto dekorácie budú zaujímavou výzdobou aj pre modernú obývačku.

Sklenené obrazy do domácej kancelárie

Ak si chcete doma vytvoriť elegantný kancelársky priestor, možno vás oslovia štýlové sklenené obrazy. Témy sú aj tu ľubovoľné, ale oplatí sa vybrať si niečo, čo spája profesiu, ktorú vykonávate, aj štýl zariadenia, ktorý sa vám páči. Sklenené obrazy sú ideálne najmä v malých priestoroch, pretože mierne odrážajú svetlo a vytvárajú optickú ilúziu zväčšeného priestoru. Predovšetkým budú vyzerať veľmi zaujímavo.

Pri zariaďovaní domácej kancelárie by ste nemali zabudnúť na rastliny! Možnosť pozrieť sa z času na čas na „zelenú škvrnu“ poskytne unaveným očiam oddych od práce na počítači.

A čo ak vás už nebaví homeoffice?

Využite možnosť pracovať z kancelárie na prenájom. HB Reavis Qubes ponúka servisované a prispôsobiteľné moderné kancelárie na prenájom. Qubes poskytuje plne vybavené moderné kancelárske priestory na prenájom a reaguje na všetky zmeny vo vašom biznise.

Vylepšite túto stránku

Chcete doplniť alebo upraviť túto stránku? Vyplňte textové pole nižšie. Ďakujeme ♥