Strávte Silvestra exkluzívne na Zámku Vígľaš

Užite si záver roka v zámockom hoteli The Grand Vígľaš, v sídle uhorských kráľov
Málokto sa môže pochváliť, že strávil Silvestra na ozajstnom zámku. Doprajte si to potešenie byť medzi prvými, ktorí si vychutnajú zábavu, hodovanie a špičkové služby v exkluzívnom prostredí novootvoreného zámockého kongresového hotela The Grand Vígľaš**** . Voľné sú už len posledné miesta. Záver tohto roka tak bude pre vás nezabudnuteľným zážitkom na celý život.
Marketingový riaditeľ hotela Branislav Lupták k tomu poznamenáva: ,,Silvestrovský pobytový balík pre dve osoby v izbe kategórie Classic začína pri 2 prenocovaniach a polpenzii na sume 485 eur.V cene tohto silvestrovského pobytu sú jedna slávnostná 5 chodová silvestrovská večera, aperitív, novoročný prípitok, polnočný bufet, historický program Musica Antica, vynikajúca živá ľudová muzika Jána Paprčku pod vedením Petra Konôpku so speváčkou, tanečná zábava, tombola, ohňostroj a do rána diskotéka s Djom. Cena zahŕňa aj polpenziu, zámocký program na nádvorí, prehliadku zámku a neobmedzený vstup do Wellness – Queen Barbara Spa.“
Dodal, že pre tých, ktorí by radi obdarovali blízkych pobytom na zámku, sú jedinečnou príležitosťou darčekové poukážky, pripravené v hodnotách od 50 do 500 eur. Pre návštevníkov je však v ponuke aj možnosť vyrobenia poukážky na mieru. Poukážka na zvolený pobyt, s výberom izby zo siedmich kategórií a s ľubovoľným počtom nocí, alebo čerpanie doplnkových služieb hotela, ako wellness, stravovanie, či prehliadka zámku s výkladom, je splatná až 1 rok od vystavenia. Obdarovanému je zaslaná poštou, krásne vytlačená a podľa potreby personifikovaná. V cene ubytovania v priestranných a štýlových izbách je okrem bufetových raňajok, wellness, wifi, parking, župan a papuče na izbách. Na voucher je možné doplniť polpenziu, či masáže. Darček je možné využiť kedykoľvek, pod stromček, na Silvestra, pri príležitosti sviatku v rodine, alebo aj ako firemný darček – odmenu zamestnancom.
„Počas posledných dní roka, ako aj na Silvestra ponúkame bohatý sprievodný program pre rodiny s deťmi s animátorkou. V utorok 30.12. v čase od 13.00 do 17.00 hod. bude na Vnútornom nádvorí súčasťou detského programu chytanie venčekov, medovníkárka, či vystúpenie pouličného divadielka Via Historica. Vo večerných hodinách je pripravený aj detský kútik s hrami. V stredu 31.12. v čase od 10.00 do 19.00 hodiny sa deti môžu zabaviť pri maľovaní na tvár, hrách a súťažiach, rozprávkach, vystúpení Hriňovského detského divadla, či na diskotéke a karaoke. Program pre deti sa môže meniť, v závislosti od počtu ubytovaných detí. Pre ubytovaných hostí sú od 17.00 hodiny pripravené aj rytierske súboje, či hudobné vystúpenie Musica Antica,“ dopĺňa B. Lupták.
Poukázal aj na to, že sviatočnú pohodu a pokoj môžu návštevníci prísť načerpať na vianočne vyzdobený zámok už počas adventného obdobia. RTVS v relácii Slovensko 2014 odvysiela, zo svojej série adventných koncertov, jeden aj na Zámku Vígľaš a to v pondelok 15.decembra o 20.hodine. Hudobnými hosťami budú Adriena Bartošová a Andrea Bučková. Voľné sú posledné miesta, záujemcovia si môžu vstupenky objednať cez ticketportal.
Novozrekonštruovaný Vígľašský zámok, z ktorého je dnes kongresový hotel The Grand Vígľaš **** s poskytovaním wellness služieb, je symbolom nového trendu v hotelierstve na Slovensku. V celoštátnej verejnej súťaži Stavba roka získal 1. miesto a stal sa tak víťazom v kategórii Cena verejnosti 2014 udelenej internetovým hlasovaním. Veľkorysá rekonštrukcia vrátila zámku renesančnú podobu a urobila z neho aristokratickú pýchu podpolianskeho regiónu. ,,Stavba povstala z ruín poľovníckeho hradu uhorských kráľov, podľa starých zachovalých plánov. Výnimočnosť prostredia spojená so špičkovými luxusnými službami urobili zo zámku klenot cestovného ruchu. Historicky zariadený interiér priestorov zámku, aj 60 izieb v siedmich kategóriách, dávajú každému návštevníkovi priestor na vychutnanie si čara renesancie v súčasnosti. Izby a celý interiér sú vyzdobené replikami historických predmetov. Objekt je zapísaný v zozname Národných kultúrnych pamiatok. Pridanou hodnotou je spojenie stredovekej atmosféry a príjemného prostredia 4* hotela, čo z neho robí doslova stroj času. Znovuzrodené sídlo uhorských kráľov ponúka výnimočné zážitky,“ pozýva B. Lupták.
Viac informácií je na : www.grandviglas.com
Rezervačné oddelenie: tel.:045 5245795-96email: recepcia@grandviglas.com