Príjemné ubytovanie v Banskej Bystrici

Pre všetkých návštevníkov Banskej Bystrice, ktorí sa v meste chystajú ostať viac ako jeden deň, prinášame informácie o penzióne Olympia a jeho službách. Jedná sa o penzión v širšom centre mesta ktorý má výbornú dopravnú dostupnosť.
S týmto súvisí aj dnes veľmi dôležitá možnosť bezproblémového parkovania ako osobných áut, tak aj možnosť autobusu pre väčšie skupiny. Viac ako sedemdesiat lôžok poskytuje dostatočnú ubytovaciu kapacitu napríklad aj pre usporiadanie svadieb alebo iných rodinných osláv. S týmito akciami sú spojené všetky požadované doplnkové služby.
Penzión Olympia v Banskej Bystrici je obľúbený aj vo firemnej komunite. Je tu možnosť usporiadania napríklad teambuildingových akcií alebo iných firemných akcií, napríklad ku koncu roka. Rovnako sú k dispozícií kongresové priestory v dvoch rôznych kapacitách. Väčšia kongresová sála má kapacitu päťdesiat miest. Pre menší počet účastníkov je k dispozícii banketová miestnosť pre maximálne dvadsať päť osôb. Samozrejmosťou sú všetky potrebné technické vybavenia pre usporiadanie takýchto konferenčných akcií.