Union ponúka viacero výhodných poistení

Poisťovňa Union sa ako jedna z najmladších poisťovní na slovenskom trhu snaží upútať zákazníkov viacerými výhodnými ponukami poistení. A skutočne, aj porovnania odborníkov dokazujú, že produkty od Unionu majú svoju vysokú kvalitu za primeranú predajnú cenu.

Ponuka Union sa vyznačuje tým, že je naozaj užívateľsky zameraná a výhodná – zákazníci môžu poistky uzavrieť pohodlne prostredníctvom internetu, cudzinci ocenia možnosť uzavretia poistenia špeciálne pre nich, či prípadne motoristi ocenia možnosť uzavrieť havarijné poistenie alebo PZP.

V súčasnosti môžeme povedať, že UNION poistenie si na trhu získalo stabilnú trhovú pozíciu, pričom sa dá očakávať, že Union ešte o niečo porastie. Nie je sa čo diviť – kvalitné produkty, svieže pôsobenie značky a výhodné ceny už do Unionu prilákali tisícky nových zákazníkov.

Uvidíme, aké ďalšie novinky táto poisťovňa na trh ešte prinesie.

Union poisťovňa

Sme zdravotná poisťovňa, ktorá má na Slovensku dlhoročné skúsenosti. Našim poistencom prinášame množstvo benefitov a výhod pre ich zdravie a spokojnosť. Snažíme sa poistencom zabezpečiť nie len základnú starostlivosť, ktorá vyplýva zo zákona, ale priniesť poistencom aj niečo navyše, benefity a výhody podľa potrieb poistencov, ktoré im pomáhajú k zdravému a šťastnému životu. O našej profesionalite a bohatej ponuke zdravotných benefitov svedčí aj každoročne narastajúci počet poistencov. Už nás je skoro pol milióna. Sme ten správny partner pre vaše zdravie.

Kvalitná a dostupná zdravotná starostlivosť

Pre každého z nás je zdravie tou najväčšou prioritou. Všetci preto pokladáme za najdôležitejšiu dostupnosť a najmä profesionalitu lekárov, ambulancií, či nemocníc. Dlhodobo pracujeme na skvalitňovaní zdravotnej starostlivosti, zvyšujeme dostupnosť vyšetrení u lekárov a zabezpečujeme čo najkratšie čakacie doby na vyšetrenia.

Pacienti nemajú radi dlhé čakanie a vysedávanie v čakárňach. Aj preto poisťovňa Union pracuje na tom, aby svojim poistencom umožnila rýchle a kvalitné vyšetrenia. Už niekoľko rokov po sebe majú poistenci Union zdravotnej poisťovne najkratšie čakacie doby na vyšetrenia, ako napríklad magnetická rezonancia (MR-ko) a počítačová tomografia (CT-čko). Priemerná čakacia doba na tieto vyšetrenia je od 2 o 21 dní.

Benefity pre poistencov

U nás sa staráme o každého poistenca. Máme benefity pre malých aj veľkých, pre deti aj dôchodcov, pre mužov aj ženy, u nás si vyberie každý.

Union zdravotná poisťovňa má pre všetkých svojich poistencov veľké množstvo atraktívnych benefitov, ktoré pokrývajú všetky vekové kategórie. Pre najmenších je to napríklad príspevok na nákup novorodeneckých potrieb, príspevok na kurz plávania, či zapožičanie monitoru dychu. Novorodenci a mamičky môžu taktiež bezplatne využívať pomoc pôrodných asistentiek. Deti do 12 rokov u nás získajú aj príspevok na okuliarový rám.

Mimoriadne dôležitá je aj starostlivosť o zuby. Preto v Union zdravotnej poisťovni máme pre všetkých poistencov viacero dentálnych výhod, akými sú príspevky na ošetrenia u zubára, alebo vám prispejeme aj na dentálnu hygienu. Zdravý chrup je základom celkového zdravia a u nás vieme, že zdravý a žiarivý úsmev je aj šťastný úsmev.

Prevencia

Dobrá zdravotná poisťovňa kladie dôraz aj na prevenciu. Aj preto má Union prepracovaný program a pravidelne pozýva svojich poistencov na preventívne vyšetrenia v rámci ktorých môžu absolvovať aj špeciálne vyšetrenia v zdravotníckych zariadeniach, ktoré sú najbližšie k ich domovu. Prevencii sa venujeme predovšetkým preto, lebo hlavne prevencia a pravidelné preventívne prehliadky u lekára dokážu včas predísť aj tým zákernejším chorobám.

Zdravie je kľúčový faktor kvality života pre každého z nás. Union zdravotná poisťovňa preto zabezpečuje zdravotnú starostlivosť pre svojich poistencov proaktívne, profesionálne a zodpovedne, no a v neposlednom rade rieši každý prípad individuálne a veľmi ústretovo.

Nadštandard

Našim poistencom zabezpečujeme okrem základnej zdravotnej starostlivosti aj nadštandardné výhody, ako príspevky na vyšetrenia a doplatky, preplácame aj vyšetrenie u nezmluvného lekára, pozývame na preventívne prehliadky a odmeňujeme poistencov za absolvované preventívne prehliadky.

Navyše spolupracujeme so zdravotníckymi zariadeniami po celom Slovensku, aby sme poistencom prinášali nadštandardné služby, ako je objednávanie na extra hodiny a dni iba pre poistencov Union, alebo prednostné termíny na MR, CT a mamografiu.

Zľavy navyše

Okrem nadštandardných zdravotných benefitom našim poistencom ponúkame aj rôzne zľavy u partnerov. Poistenci tak majú možnosť získať napríklad až 50% zľavu na cestovné poistenie, 20% zľavu na poistenie onkologických chorôb, 20% zľavu na doplnkové zdravotné poistenie Moje zdravie, 15% zľavu na celoročné cestovné poistenie, 5% zľavu na povinné zmluvné poistenie a poistenie majetku, alebo zľavy až do výšky 20% na wellness, ubytovanie, športové aktivity, fitness, či kúpele.

Online pobočka

V našej Online pobočke si možu poistenci nájsť zmluvného lekára, alebo zubára, majú prehľad o výdavkoch za zdravotnú starostlivosť, vidia, kedy a u akého lekára absolvovali vyšetrenie, čo lekár vykázal zdravotnej poisťovni a koľko sme mu za vyšetrenia zaplatili. Poistenci si v Union Online pobočke môžu meniť svoje osobné údaje, požiadať o preukaz poistenca a samozrejme požiadať o benefity bez nutnosti posielania písomnej žiadosti. Do Online pobočky má prístup zriadený každý poistenec hneď po vydaní preukazu poistenca. Pre prístup slúži identifikačné číslo z preukazu poistenca a kód, ktorý poistenec dostane poštou na svoju kontaktnú adresu. Registrácia do Online pobočky je jednoduchá a trvá iba chvíľu. Po registrácii môže poistenec ihneď a naplno využívať všetky funkcionality Online pobočky Union zdravotnej poisťovne.

Správna voľba

Rozhodnite sa správne pri výbere zdravotnej poisťovne a zabezpečte sebe aj svojej rodine čo najlepšiu a najkvalitnejšiu starostlivosť aj v tých najťažších životných situáciách. Sme partner, ktorému záleží na zdraví a spokojnosti poistencov. Union, váš anjel strážny