Nové slovenské vrtuľníky sa predstavili na Donovaloch

Donovaly, Nízke Tatry – Spoločnosť EHC Service verejnosti oficiálne predstavila svoje nové dve helikoptéry. Stalo sa tak pri príležitosti 11. majstrovstiev sveta pretekov psích záprahov, ktoré sa konali na Donovaloch. Priaznivci vrtuľníkov mali možnosť sa pri vrtuľníkoch odfotit alebo nahliadnuť do kabíny, tí šťastnejší skúsili, ako nové vrtuľníky lietajú. EHC rozširila svoj lietadlový park o dva modely: Eurocopter AS 355N OM-IKN a Bell 206BIII OM-GGG. Firma ich vlastní od novembra 2007. Pozrite si fotogalériu z predstavenia nových vrtuľníkov verejnosti na Donovaloch.

6 Replies to “Nové slovenské vrtuľníky sa predstavili na Donovaloch

  1. V texte je napísané: „…tí šťastnejší skúsili, ako nové vrtuľníky lietajú“, znamená to, že boli k dispozícii vyhliadkové lety? Alebo šlo len o vozenie známych? Pekné fotky, krásnych strojov.

  2. Je možné niekde dopredu obdržať alebo získať informácie, kde a kedy sa bude lietať? Rád by som sa tiež povozil na helikoptére a urobil nejaké fotky. Je možné niekde absolvovať zdarma let? Nie som profesionálny fotograf, takže si zaplatiť vyhliadkový let nemôžem dovoliť.

  3. Na Donovaloch lietali dva vrtulníky.Jeden lietal pre sponzorov podujatia a VIP ľudí a druhý vrtuľník lietal pre verejnosť ktorá si to zaplatila.

  4. Podľa mňa je lietanie na podujatiach lacnejšie už len preto, že je tam viac záujemcov o lietanie a rotor vrtuľníka beží neustále „je to ako s objednaním autobusom čím viac ľudí tým menej plaťíš“ ale keď si objednáš vrtuľník sám, plaťíš takmer za všetko môžeš lietať kde chceš a ako dlho chceš ale stojí to nepochybne viac.Každý prevádzkovateľ si účtuje za lety rôzne ceny záleží to od typu vrtuľníka,trvania letu a …

  5. z vlastnej skusenosti viem, ze sa da vylet vrtulnikom zohnat od 6000 Sk… zalezi ale na firme

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *