Kriedové farby Annie Sloan

Kriedové farby Annie Sloan

Annie Sloan je uznávanou odborníčkou na kriedové farby. Vytvorila vlastnú radu farieb, ktorá je široko používaná a obľúbená medzi remeselníkmi, dizajnérmi a nadšencami do dekorácie. Jej kriedové farby majú vynikajúcu krytie a vytvárajú jedinečný matný povrch, ktorý dodáva nábytku a dekoráciám osobitý šmrnc. V rade kriedových farieb Annie Sloan nájdete širokú paletu odtieňov, od jemných pastelových tónov až po bohaté, živé farby.

Jednou z výhod použitia kriedových farieb Annie Sloan je ich všestrannosť. Farby možno nanášať na rôzne povrchy, vrátane dreva, kovu, keramiky a plastu. Okrem toho nevyžadujú prípravu povrchu a môžu byť aplikované priamo na staré laky, vosky alebo oleje. Kriedové farby Annie Sloan sa ľahko miešajú a odtiene možno prispôsobiť podľa individuálnych predstáv a potrieb.

Ďalšou výhodou kriedových farieb Annie Sloan je ich jednoduchá aplikácia. Farby sa nanášajú štetcom, špongiou alebo valčekom, a pre ich správne vytvrdnutie nie je potrebný základný náter ani vrchný náter. Po nanesení farby je možné povrch jemne zdrsniť brúsnym papierom alebo ošúchať štetcom, čo umožňuje dosiahnuť starý, vintage efekt. Kriedové farby Annie Sloan sú tiež veľmi trvácne a odolné voči opotrebeniu, a preto sú ideálnou voľbou pre renovácie nábytku a dekorácií s dlhou životnosťou.