Konsolidačnú pôžičku v banke vybavíte aj online

Banky sa snažia svojim klientom uľahčiť využívanie klasických služieb a aj samotnú komunikáciu s bankou. Mnohokrát už teda klienti nemusia kvôli bežným operáciám navštevovať banku. V online banke, banke bez fyzických pobočiek na Slovensku, si klienti môžu prostredníctvom internetu vybaviť aj konsolidáciu starého úveru.

Koľko ušetríte zistíte hneď

Výhodou je, že pri konsolidačnej pôžičke z online banky si vedia klienti hneď zistiť, koľko na novej pôžičke ušetria. Do online kalkulačky na stránke zadajú mesiac a rok, kedy im bol úver poskytnutý, výšku úveru, počet mesiacov, na koľko si klient úver bral a výšku mesačnej splátky. V online banke je možné na pôžičke ušetriť aj 720 EUR.

Sprehľadnite si splácanie

Nižší úrok alebo nižšia mesačná splátka sú často hlavnými dôvodmi, pre ktoré sa klienti rozhodnú o konsolidačnú pôžičku požiadať. Refinancovaním je však tiež možné vniesť poriadok do mnohokrát neprehľadného splácania úverov – v banke vedia klientom zlúčiť aj 10 úverov naraz. Refinancovanie sa netýka len spotrebných úverov, konsolidovať je možné aj kreditné karty či povolené prečerpanie.
Klienti môžu využiť možnosť pripoistiť si svoju pôžičku pre prípad, že ich zastihne nepredvídateľná okolnosť a nebudú môcť svoju pôžičku splácať tak ako doteraz. Poistiť pôžičku v banke je možné pre prípad smrti, invalidity, pracovnej neschopnosti a nezamestnanosti. Banka tak klientom v prípade poistnej udalosti pomôže so splácaním mesačných splátok.

Vylepšite túto stránku

Chcete doplniť alebo upraviť túto stránku? Vyplňte textové pole nižšie. Ďakujeme ♥