Výhody lepiacej pásky s potlačou v logistike

Individualizované riešenia majú svoje významné miesto predovšetkým v prezentácii značky a podnikateľského subjektu. Vedľa klasických marketingových materiálov je možné zvyšovať povedomie o značke i relatívne nenápadnými nástrojmi – napríklad lepiacou páskou s potlačou, ktorej výhody využijete i v logistike.

U podnikateľských subjektov zaoberajúcich sa výrobou a predajom tovaru je prezentácia veľmi dôležitá a svoje stratégie prenikania na trh podmieňujú často pomerne nenápadným riešeniam, ktorými sú napríklad upomienkové predmety, ale i bežne používané veci nesúce logo spoločnosti. Jednou z takýchto vecí je i lepiaca páska s individualizovanou potlačou, ktorá sa veľmi dobre hodí ako súčasť balenia v logistike. Používanie lepiacej pásky s potlačou však prináša i ďalšie veľmi zaujímavé výhody. Prečo si teda pre svoju firmu takúto lepiacu pásku zabezpečiť?

Používanie lepiacej pásky s potlačou v logistike

Jednou z hlavných súčastí logistických procesov zameraných na externý výrobkový tok je balenie a zabezpečenie produktov proti poškodeniu. Ak pri balení využívate vlastnú lepiacu pásku so špecifickou potlačou, ktorú nie je možné získať inak ako špeciálnou objednávkou (takéto sú napríklad lepiace pásky s potlačou od spoločnosti Superpack), máte vždy oveľa väčšiu istotu, že poznáte, či bol zaslaný tovar rozbalený a znovu zabalený, alebo je zabalený originálne z vašej spoločnosti. Využívanie individualizovaného riešenia balenia má veľmi pozitívny vplyv na vnímanie spoločnosti zo strany zákazníka. Nielenže je vždy schopný presne určiť, ktorý balík prichádza práve od vás, odlišujúce sa balenie v ňom vyvoláva zvýšený pocit dôvery v značku a jej kvalitu.

Akú lepiacu pásku s potlačou zvoliť

V súčasnej dobe je možné vyberať si hneď z niekoľkých typov lepiacich pások s potlačou. Štandardne sa líšia typom materiálu (fólie a lepidla na páske), podkladom a kvalitou potlače. Rozhodovať sa tak musíte s ohľadom na pevnosť (tá ovplyvňuje cenu – výhodnejšie PP pásky majú tendenciu sa rýchlejšie trhať). Podľa typu loga a ďalších obaľovacích materiálov je nutné vybrať priehľadný alebo farebný podklad a špecifiká potlače.

 

Poradňa

Potrebujete radu? Chcete pridať komentár, doplniť alebo upraviť túto stránku? Vyplňte textové pole nižšie. Ďakujeme ♥