Nové on-line testy z leteckej teórie

Nové letecké testy on-line

Viete, ako sa pripraviť na teoretické skúšky z letectva?

Ak sa chystáte na získanie pilotného preukazu alebo plánujete pracovať ako technik na lietadlách a vrtuľníkoch, teoretická príprava je základným krokom na vašej ceste. Získať licenciu pilota alebo certifikát technika si vyžaduje nielen praktickú skúsenosť, ale aj hlboké pochopenie leteckých predpisov, fyzikálnych princípov, leteckej mechaniky a mnoho ďalšieho. Práve preto sú teoretické skúšky tak dôležité. Pomocou online leteckej školy a prístupných testov z rôznych oblastí letectva si môžete výrazne uľahčiť prípravu na tieto skúšky.

Letecké testy on-line

Pripravte sa na teoretické skúšky z letectva a vyplňte si  letecké testy. Testy s otázkami z oblasti letectva, založené na leteckých predpisoch. On-line letecká škola a teoretická príprava na pilotné skúšky pre pilotov a technikov lietadiel a vrtuľníkov Vám uľahčí získať pilotný preukaz. Znalosti a vedomosti potrebné pre budúcich pilotov lietadiel a vrtuľníkov: PPL(A), CPL(A), UL(A), PPL(H), CPL(H), UL(H), ATPL(A), ATPL(H). Pozrite si Zoznam testov z letectva.

Spravte si letecký test. Vyberte si letecký predmet, ktorý Vás zaujíma:

Otázky v testoch sú postavené na oficiálnych leteckých predpisoch a pokrývajú širokú škálu oblastí potrebných pre úspešné zvládnutie skúšok pre rôzne licencie, ako sú PPL (Private Pilot License), CPL (Commercial Pilot License), alebo ATPL (Airline Transport Pilot License) pre lietadlá a vrtuľníky.

Pre tých, ktorí sa pripravujú na pilotné skúšky, sú tieto testy kľúčovým nástrojom. Pomôžu vám rozvinúť vedomosti v oblastiach ako aerodynamika, letecká navigácia, meteorológia, letecké právne predpisy a mnoho ďalších.

Príprava pre pilotov a technikov

Široká ponuka testov a online výučbových materiálov pokrýva všetky dôležité aspekty potrebné pre zvládnutie teoretickej časti skúšok pre pilotov a technikov. Pre jednotlivé typy licencii – od súkromných po komerčné, a dokonca aj pre technikov – sú k dispozícii prispôsobené vzdelávacie moduly. To znamená, že či už ste začiatočník s cieľom získať licenciu PPL (Private Pilot License) pre malé lietadlá, alebo pokročilý uchádzač o CPL (Commercial Pilot License) či ATPL (Airline Transport Pilot License) na komerčné lietanie, online letecká škola vám poskytne presne to, čo potrebujete.

Okrem toho, licencie nie sú obmedzené len na lietadlá. Ak plánujete lietať na vrtuľníkoch, máte k dispozícii moduly pre PPL(H), CPL(H) a ATPL(H), pričom sa môžete pripraviť aj na skúšky pre ultralighty (UL(A), UL(H)).

Poradňa

Potrebujete radu? Chcete pridať komentár, doplniť alebo upraviť túto stránku? Vyplňte textové pole nižšie. Ďakujeme ♥