Air Fest 2008 v Očovej: Veres, Podlunsek a Lietajúci cirkus v akcii

Letisko Očová hostilo cez víkend medzinárodné letecké dni Slovak Air Fest 2008. Letecké dni v Očovej ponúkli divákom vystúpenia v štýle vzdušných leteckých súbojov. Najväčší záujem medzi divákmi bol o vystúpenia maďarského akrobatického pilota Zoltána Veresa a Petra Podlunseka zo Slovinska. Návštevníci mohli vidieť v akcii český Lietajúci cirkus Martina Kindernaya, tureckého akrobata Aliho Özturka alebo dobové preteky áut a lietadiel. Pozrite si fotogalériu a prečítajte si celú reportáž Slovak Air Fest 2008 od Jakuba Lubellana.

Komentáre k článku Air Fest 2008 v Očovej: Veres, Podlunsek a Lietajúci cirkus v akcii (4)

  1. Pekné fotky,..ako vidím “uctievame” si históriu…na každej airshow je skoro to isté ;občasné spestrenie nejakým tým cirkusom.
    Ale stále je to len Mi-171(PPU),Mig-29,L-39,Mi-24,Mi-17(údajne záchranná akcia,ako bolo na NLD08,keby padne vrtulník,tak by sa tam hrnula Mi-17 ako LZS?POCHYBUJEM),….Prečo nemôžu usporiadatelia trochu zainvestovať a pozvať zahraničné stroje?Určite mi dá každý človek za pravdu,že by ho potešilo nejaké to vystúpenie W3A Sokol,EC-135(ved ich má Policie ČR hojne),Bell 412,Hercules,Harrier,Bo-105(akrobačný let) a mnohé iné lietadlá,stíhačky,vrtulníky,ktoré som nespomenul-veď keby majú nejaké zahraničné lákadlo,tak by tam ľudia išli aj za vyššie vstupné,…
    A keď už si tak pestujeme tú históriu,kde sú stroje Mi-2?Hnijú v Prešove,taká je pravda.Polícia používa jednu 2ku a prečo sa sňou nepredvedie?Je to celé pritiahnuté za vlasy.

Vylepšite túto stránku

Chcete doplniť alebo upraviť túto stránku? Vyplňte textové pole nižšie. Ďakujeme ♥